tirsdag den 29. oktober 2013

KÆMPE UDSALG - Spar op til 50 %


Jeg skal have ryddet op, så derfor holder jeg nu udsalg på alt i både shoppen og metervarershoppen. 


Der er 20 % på alle mine metervarer i oktober og november måned, så længe lager haves. 

I shoppen kan du sparer op til 50 %. 

Jeg sender hver 2. dag i udsalgsperioden, så kig forbi blogshoppen og metervarershoppen. Jeg opdatere løbende.









mandag den 14. oktober 2013

Photoshoot Vinter 2013 - Bybørn og Asta & Alfred

Igår var dagen jeg havde glædet mig helt enormt til. Mette og jeg skulle lave vores photoshoot, som er det første tiltag i et nydt samarbejde. Min vinterkollektion er nemlig lavet i samarbejde med Mette, som står bag mærket Asta og Alfred. Vi har to brands der supplerer hinanden godt, på både filosofi og udtryk. Vi arbejder begge med 100% natur materialer, samt fokus på en bæredygtig og forsvarlig produktion.

Men meget mere om vores fremtidige projekter senere. Nu vil jeg nyde gårsdagens billeder, som jeg er totalt stolt og meget lykkelig over.





















Tusind tak til de skønne børn Helene, Johanne, Storm, Jonas og Sava, deres mødre og ikke mindst vores fotograf Helene. Vi er så glade for resultatet.



onsdag den 9. oktober 2013

De første afsløringer

Nu kan jeg vidst ikke trække den længere. I skal se lidt af det arbejde, jeg knokler med i døgndrift i denne uge, nemlig min vinterkollektion. Jeg er kommet rigtig godt i gang, men der er også nogle udfordringer forbundet med det. Fx har jeg en masse heldragte til babyer klar, men uden trykknapper. Prymtangen kan simpelthen ikke trykke dem nok sammen, så jeg kan sikre en ordentlig holdbarhed. Jeg søger stadig den helt rigtige løsning, så har du kendskab til en trykluftmaskine der kan trykke dem i, så hører jeg meget gerne fra dig. Og ellers har jeg et lille kort i ærmet, jeg må gå videre med. En anden ting er en metervarer der er i arrestordre. Den kommer, forhåbentlig i næste uge, så også her skal der tænkes alternativt.

Der er mange ting der skal passes sammen. Leverandøre, produktionstid, modeller, fotograf, location, og sikkert også en masse andet jeg ikke er nået til endnu.   

Kollektionen består af 8 dele i to farvestillinger. Og som I kan se, så har jeg valgt farverne rød og blå. Rød er oplagt da vi går juletiden i møde, og ja der kommer en fin rød kjole, men også fordi det er min absolute farvorit farve til små piger. Marineblå fordi den står godt til den røde, og der er flere af mine styles, hvor begge farver indgår både til drenge og piger.


På søndag kører vi et photoshoot af. Jeg glæder mig helt enormt til at se de kære små i mit tøj.

fredag den 4. oktober 2013

Ny bluse

For to dage siden afleverede jeg den 2. sidste kæmpestore opgave på designstudiet. Jeg havde 4 uger til at lave opgaven. I de sidste 3 uger havde jeg syge børn hjemme hver dag inkl. weekenderne, så resultatet blev nok også derefter. Midt i kampens hede glemte jeg alt om at tage billeder af mine færdige produkter, som jeg ellers havde lovet Jer. Den sidste uge op til afleveringen arbejdede jeg dag og nat, og måtte også sande, at der bare ikke var tid nok. Men nu kan jeg ikke gøre mere. Skitsebog, salgsmateriale og produkt er i lærerens hænder, mens jeg nervøst venter på at høre, hvor galt det gik. 

Igår startede vi så på vores eksamens periode. 2 mdr hvor vi må arbejde for en selvvalgt virksomhed. Jeg har selvfølgelig valgt at arbejde for Bybørn. Så mens jeg overvejer en problemformulering, ånder jeg ud med lidt syning. Kaninbluserne har været i en t-shirt variant i sommers. Den var meget populær, og derfor klippede jeg den straks til lange bluser også. De er nu syet (mangler blot oplæg og trensning)De kan købes i Smuksak fra på mandag og bestilles på mailen allerede idag med afsending mandag.


Bluserne koster 179,- og kan fåes i str. 68-110. Stoffet er desuden udsolgt i min metervarershop, så dette er sidste chance for at få de fine kaniner.   
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...