tirsdag den 30. juli 2013

Min Bornholmer biks

Som tidligere nævnt havde jeg mit "Bybørn" med på ferie i år, og det skulle vise sig at være en kæmpe succes. For enden af vores have byggede jeg en lille butik op på haveborde, havelåge og stendige. Meget alternativt, men super hyggeligt. Sommerhuset i Sandvig ligger lige ned til stranden, og strandkiosken, så der var rigtig mange besøgende. Det var rigtig hyggeligt at møde sine kunder på den måde, og jeg håber at mange af Jer har været forbi her på bloggen.

Det var sjovt at få samlet alle mine varer, der til dagligt mænger sig blandt andre skønne designervarer, i butik Smuksak i Århus.
Bybørn blev i den grad defineret i min havebutik, og jeg har taget alt den flotte ros med hjem til Århus, og efterårs kollektionen.

Mine varer er blevet på Bornholm, hvor min mor i denne uge passer butikken. Jeg sidder klar på mailen til Jer der ikke nåede at få den ønskede style i bestemte str. Så kan de bestilles lige her: 

byboern@hotmail.com

(kløverbluser er der kun de få tilbage i blogshoppen af,
 og der kan ikke produceres flere)



Storm var så sød at færdiggøre det butiksskilt, som Noah Emil have bygget til mig










mandag den 29. juli 2013

Sommer på dejlige Bornholm

I fredags kom vi hjem til Århus efter 14 skønne dage på Bornholm, fuldstændig ladet op med ny energi, og en million nye kreative idéer i hovedet. Bornholmerne og turisterne tog rigtig godt imod mine Bybørn varer, som blev solgt i store mængder derovre 
(mere om det senere)
Men først lidt billedspam fra en
skøn skøn sommer, i mine forældres hus på Bornholm.





























Tak for en dejlig tid i "vores" skønne Vingård - må det snart blive sommer igen








fredag den 12. juli 2013

Sommerferie i Bybørn




Vi er rejst på sommerferie på Bornholm. Bybørn produkter sælges på stranden ved Sandvig fra d. 13.07.13 til d. 24.07.13. Mailen bliver i denne periode ikke tjekket dagligt, men varer kan fortsat bestilles, og jeg vil følge op på det, når jeg er tilbage i Århus d. 26.07.13

God sommer til alle

Hip hip hurra!

På den smukkeste solskinsdag igår fyldte jeg 31 år. Dagen var fyldt med en masse hygge og dejlige stunder, trods vi dog ikke havde for godt tid til det, midt i feriepakning og varerproduktion til feriesalg. Men børnene, især Noah Emil, går meget op i at man skal have den bedste dag, så det må jeg sige jeg fik. Lækker brunch med drengene, shopping, eftermiddagskaffe i haven, og besøg af gode veninder og lidt familie. 

Ønskerne stod på penge til indretning og nye løbesko. Skoene blev købt igår, så nu er vi helt klar til ferien hvor Emil og jeg skal starte løbetræning sammen.












 Dette er intet mindre end kortet fra mine børn. Emil har lavet det i SFO. Og jeg synes den er intet mindre end SKØN. 
Emil siger: " det startede med at jeg skrev et kort, så satte jeg en and på i en sø, og så kunne jeg lige så godt fortsætte". Katten bag busken er lavet af perler. På busken sidder der bær (perler) På træet er der udstanset blade, alt andet i pap. Andens fodspor er tegnet på. Jeg elsker hans evne til at mix´se forskelige materialer, og så er han vild med ispinde. Er den ikke genial? 



onsdag den 10. juli 2013

Et lille pip og en masse forberedelser

Det er i morgen præcis en måned siden jeg lavede et blogindlæg. Det er bestemt ikke med min gode vilje, at der er gået så lang tid, og heller ikke fordi jeg ikke har haft noget at blogge om, tværtimod. Men pludselig blev jeg bare ramt at 1000 ting på én gang. For hver dag der gik udskød jeg bloggen mere og mere, og jeg kan mærke, at jeg lige skal i gang igen. Jeg har savnet mit kreative boost fra Jeres verden, så når jeg på fredag rejser på ferie i DK, vil det være med en I-pad, og muligheden for en opdatering rundt om i blogland. 

I disse dage op til ferien har jeg ikke bare travlt, jeg knokler derudaf med vagter i Smuksak og produktion af varer, der skal med på ferie. Det er nemlig sådan, at vi rejser over til mine forældres hus på Bornholm i 14 dage, hvor jeg har booket mig ind på markeder de to kommende tirsdage. Så er du på Bornholm, så kig forbi Sandvig strand. De dage hvor vi blot slapper af i haven, har jeg butik for enden af havelågen. Det er virkelig hyggeligt, og børnene elsker at passe butikken :)

Det betyder så også, at jeg tager mine varer ud af Smuksak i uge 29 og 30, så har du planer om at komme forbi og købe en Bybørn style, så skriv til mig inden fredag kl. 10.00. Så bliver varen selvfølgelig sendt eller liggende i butikken i Århus. 

Sommerhatte i vintage stof med ternet foer. Klar til sommersmarte børn.




T-shirts i str. 68- 104. 149,- 



Mine ærteposer til leg på stranden


Derudover mangler jeg shorts (som lige skal klippes og syes) flagranker, de sidste hatte, og så alle de projekter fra kategoreien "hvis jeg kan nå det". Drengene kommer hjem idag, og mon ikke de har en del at fortælle, efter at de har været sendt væk i næsten en uge, for at jeg kunne nå alle mine deadlines - uh vi glæder os til den ferie....

Og så er Storm blevet 2 år. Og den lykkelige ejer af en guitar og løbecykel. 






Dagen lå lige midt i eksamenerne, så godt at lidt nyt legetøj kan gøre det, i den alder :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...