søndag den 28. april 2013

Sneak peek

Jeg er i gang med en masse bukser som skal være klar til mit arrangement på tirsdag. Her får I et lille kig på den første - Pigebuksen i lækker hindbærfarvet twill, med hvide bånd og en kanin. Kaninen mangler sine øjne, da jeg lige skal have skaffet en hultang, men ellers er de klar til salg.




Du kan stadig nå at melde dig til mit 
Home Party hvis du har lyst til at se endnu mere, og ellers kommer alle produkterne i Smuksak fra på onsdag. 

lørdag den 27. april 2013

Bybørn Homeparty

Du inviteres hermed til Bybørns første 
home party tirsdag d. 30. april kl. 19.00 i Århus C.

Jeg vil denne aften præsentere de helt nye forårsvarer, som først lander i butikken efter dette arrangement. Og jeg garantere Jer. Dén er lækker. Yderligere vil der være tilbud på udvalgte varer fra vintersæsonen.

Jeg servere kaffe, the, kage og vand.

Ta din veninde under armen og kom forbi.

Håber at se en masse af Jer.

Kh Tine

Ps: Husk kontanter.


Tilmeldning på byboern@hotmail.com
(her får du også adressen)























tirsdag den 23. april 2013

Digital print

I fredags afsluttede jeg mit 2 ugers kursus i rammetryk og digital print. Det var valgfag på designstudiet, og F... hvor var det fedt. Jeg elskede især digital print, hvor man laver et motiv/billede etc i Illustrator og photoshop, for derefter at lave det til en PDF-Fil som kan printes direkte på stoffet. Jeg tog lidt billeder undervejs i processen - håber det kan inspirere nogen til at kaste sig ud i at lave sit eget stof. Man kan sagtens få det lavet i Danmark, men det er desværre dyrt. Så jeg vil nyde det sidste halve år på studiet, hvor jeg nu må færdes i værkstedet på egen hånd, og dét skal med garanti udnyttes.


Mit print er på vej ud af printeren. Der printes på canvas, som er en lækker lidt kraftig bomuld.



Digital printeren


Stoffet hænges til tørre 1 1/2 time


Stoffet rulles på rør sammen med medløberstof og puttes derefter i damperen i 30 min. 


Stoffet er kommet ud af dampen, og skal nu vaskes i maskine ved 95 gr.


Stoffet er kommet ud af vask og stryges med det samme. Og skal nu blot tørre inden det kan bruges til nogle skønne produketer.

Pude 40 x 40 cm 199,-

Risposer 2 stk. 89,-

Hundepude 129,-

Dukker 89,-

Hane og Bambi pude 129,-

Disse er fra mit tryk nummer to, og er derfor trykt på en metervarer der hedder poplin, som er en 100% bomuldsvarer. Den tager ikke imod så meget farve, og resultatet af metervaren er derfor noget lysere.

Produkterne jeg har lavet af mit stof - altså MIT HELT eget stof er at købe i Smuksak, men der er få styk af hver, da maskinen desværre har sine begrænsninger og processen er langvarig for print af stof. 






torsdag den 18. april 2013

SMUKSAK og lækkert design

Der er mange fordele ved at være en Smuksak. Ikke blot er man en del af et skønt, inspirerende og kreativt fællesskab, men man er også tæt på nye tendenser, i et væld af skønne produkter.


  Jeg elsker designs man ikke lige ser alle steder, og det må man sige Smuksak har. Et 
slaraffenland af skønne unika designs, som i den grad stimulere mit købergen. Når de andre kommer med nye varer, har jeg en tendens til at finde dankortet frem med det samme. Jeg kan simpelthen ikke holde tanken ud, om at produktet kan være udsolgt inden jeg får det med hjem. I morgen kommer der børnepenge. Jeg har op til flere ting fra butikken jeg må eje, så mon ikke dankortet skal findes frem igen lørdag, når jeg har vagten. 

Mine erobringer indtil videre:


Mig og Maya hæklede kager 199,-

Oh Deer ørestikker 49,-
Oh Deer fingerring 35,-

Base 212 korkpung 129,-

Oh Deer halskæde 79,-

Kreariet ørestikker 50,-

Pescno Ipad-taske 399,-

XoEinDing bluse 199,-



Fremtidige ønsker

Pescno lysestager 49,- 59,- og 69,-

Oh Deer ørestikker i pastelfarver 49,-

Strikvest til Storm

Pusletræ fra Kerstin Seip som er så ny en varer, at jeg ikke har billeder af den endnu. Det kommer når jeg har købt det.

Og sikkert meget meget mere

onsdag den 17. april 2013

Nyt Bybørn produkt og hyggetid



Idag har jeg haft en selvstudie-dag som egentlig burde bruges på at forberede morgendagens fag - digital print. Men Storm er syg på 8. dagen, så endnu en dag er forsvundet, uden at jeg har fået lavet det store. Men hvad betyder det når man kan ligge flettet ind i hinanden på sofaen, til utallige minutters Bamse og Kylling. Når man bliver inviteret til mesterkokkens the-selskab og bare kan nyde at man ingen ting skal, andet end at være omsorgsperson. 

Egentlig troede jeg at han var ved at være ovre det efter 7 dages feber og pyldren, men i aftes begyndte det at flyde fra øret, og lunten var atter kort. Det er bestemt ikke typisk for Storm der ellers plejer at være en verdens mand, så den lille mand må virkelig være skidt. Men det er dejligt at se at de dræn han fik lagt for et par måneder siden virker optimalt, og en mellemørebetændelse derfor er til at holde ud for ham.








Heldigvis for ham og jeg, har han nuppet en 
3-4 timers middagslur hver dag, som jeg straks udnytter til mit Bybørn. Middagsluren igår brugte jeg på at sy ærteposer af det stof jeg printede i sidste uge på digital printeren på skolen, og idag har jeg prismærket og gjort varer klar til butikken.


Så her er første afsløring af et nyt Bybørn produkt. Ærteposer med print af gamle glansbilleder. De kommer til salg i Smuksak fra på lørdag, og der er 16 stk. 
De sælges 1 stk. 49,- og 2 stk. 89,- De er populærer (8 styk er solgt inden de er kommet i butikken), så skal du have fingre i dem, må du skynde dig.



Alle glansbillederne er nogen jeg har haft som barn. Jeg har 3 skønne mapper. Sikke en skat at have gemt.



Pigen med den blå kjole har jeg et helt særligt forhold til, da det var mit ynglings glansbillede som barn. Jeg holdt særligt meget af pigen, som mange ellers prøvede at få mig til at bytte med. Men jeg lod mig ikke friste af de mange tilbud om et hav af glansbilleder i stedet. Pigen blev i min mappe, og hvor er jeg glad for det idag. 


Glansbilledet af børnene der løber i haven minder mig om min barndom, og det jeg vil have frem med mit Bybørn. Derfor fik jeg straks følelsen af at det her var Bybørn, så snart jeg så det. Jeg har den helt rigtige fornemmelse med dette produkt, så der er ingen tvivl om at der kommer meget mere i denne stil. 


   

tirsdag den 16. april 2013

Bestsellers

Jeg øver mig i disse dage på at lave collager i fotoshop. En stor del af designstudiet består af Adobe pakken med Illustrator, Photoshop og Indesign. Programmerne rummer et utal af muligheder, og jeg lærer stort set noget nyt, hver gang jeg sidder og arbejder med dem. Men jeg glemmer nemt, og holder jeg det ikke ved lige, føler jeg tit at jeg skal starte forfra. Dog er det nok lidt som at cykle, så snart man kommer i gang, kommer det til én igen. Lige nu er jeg strandet i hvordan jeg flytter rundt på de forskellige lag. Hvis der er nogen af Jer der har forstand på photoshop, vil jeg meget gerne have løsningen.

Øvelsen idag har jeg brugt på at lave en collage med nogle af mine bestsellers. De ligger alle til salg i shoppen, dog er der få størrelser tilbage af nogle styles.




mandag den 15. april 2013

Rammetryk

I fredags havde jeg rammetryk på skeamet. Jeg havde Noah Emil med som er ramt af lockout, og derfor skulle dagen være i hans ånd. Vi havde tegnet en Anders And i illustrator dagen inden, og købt en t-shirts til st trykke på.

Noah Emil glædede sig enormt meget til at lave sin helt egen t-shirt.  



Der er smurt emolution på rammen ( det blå). Nu skal Anders And i lyskassen. Der hvor de sorte streger er, kan vi bagefter spule væk med med højtryksrenser, så vi får vores skabelon vi kan printe med. 

 

Emil øver sig på magnetbordet. Den lange stang (raklen) styres af knapperne han skruer på.



Den udvalgte t-shirt ligger klar med papir imellem lagene så vi ikke trykker igennem. 


Trykpastaen (farven) ligger klar på lærredet. Raklen har kontakt med magnetbordet nedenunder. Nu mangler vi blot at "vippe" raklen og lade den køre henover trykket ved hjælp at en manuel knap. 



 En sej fyr med ny t-shirt

tirsdag den 9. april 2013

Bloglovin og facebook


Så kom Bybørn både på bloglovin og facebook.

 Bloggen fortsætter som den er, med alle idéer, processer og tanker bag Bybørn.
  Fra minder, hverdagen og mine egne Bybørn, skabes inspirationen til Bybørn. Håber I vil følge mig videre på bloglovin






Facebooksiden er Bybørns markedsføring, og her ligges alle nyhederne op, så snart de er klar til salg. Her kan du derfor være sikker på at finde alle Bybørn produkterne. Håber I vil følge mig på facebook også. Og del gerne. Der går ikke  længe før jeg er uddannet designer, og så skal jeg kun lave det jeg elsker allemest, nemlig mit Bybørn, så følg mig fra starten. 





Tilmeld dig ved at klikke på billederne i sidebaren. 


søndag den 7. april 2013

Endnu en lækkerhed

i form af en flødekande og sukkerskål, er landet hjemme hos mig. Noah Emil har fundet ud af hvad mor´s loppefund koster. Så jeg er stoppet med at vise frem, og informere om nye køb. I stedet sniges der Lotus og andet lækkert ind, når folkene er ude af lejligheden. I denne weekend er jeg helt alene hjemme. Der kræses om mine samlinger og ryddes op. Det betyder også, at der i løbet af ugen, kommer masser af stof til salg her på bloggen. Men der er meget og det tager lang tid at gå alt igennem, klippe, tage billeder og gøre klar til fremvisning. Så indtil videre må I nyde synet af min lotus samling, og så er der snart lækkerier til Jer også :)










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...