onsdag den 30. januar 2013

Han klarede den :)

Det er idag dagen efter en veloverstået operation. (fjernelse af polypper og lagt dræn i ørerne) Det gik godt, men nøj hvor var det en hård omgang for den bette mand. Storm kom i narkose kl. 8.00, og kl. 9.00 så vi ham igen på opvågningsstuen. Her var han godt nok ikke sig selv. Han lå bare der i mine arme, med lukkede øjne, og græd og kunne slet ikke finde ro i sin krop igen.

Efter et par timer kom han over på stuen, hvor vi kæmpede med en overtræt dreng med mange smerter, der ikke ville overgive sig til en lur, for hvad ville der så ske? 

Han sov to timer, fik lidt mere smertestillende, og så skal jeg ellers love for han blev frisk. Ikke mere seng til ham, han måtte ud og undersøge hvor han egentlig var kommet hen.

Vi sov på hospitalet. Det var en nat med sygeplejerske besøg hver time, da Storm sprang flere vejrtrækninger over, end han plejer. For i den hals, hvor der stadig sidder verdens største mandler, er der ikke plads til hævelse.

Vi ser frem til nogle nætter snart med forhåbentlig bedre vejrtrækning trods lægen ikke er optimistisk - Ja det var desværre de ord vi fik, da vi sad på opvågningen med den lille ulykkelige dreng. Det var nok desværre ikke nok at tage de polypper...

Men jeg krydser fingre og beder til, at dette havde en eller anden form for mening.





 Intetanende og en totalt tillidsfuld Storm inden operationen


Velfortjent lur (med næseblod)



Isbjørn fra Tryghedsfonden


 Fjernbetjening til sengen - man har vel lært lidt hjemmefra eller!


Storm de sidste 12 timer vi var indlagt! 

Og så lige en kæmpe ros til peronalet på Aarhus Universitetshospital. 
Sikke en service og forplejning vi fik. 
Tusind tak for det.

mandag den 28. januar 2013

Tapet og en mors værste mareridt

I lørdags holdte jeg kreadag med Pernille. Vi skulle mødes og bruge hele dagen på, at få produceret lidt nye varer til butikken, i hyggeligt selskab med hinanden. Vi startede dagen med at besøge min stof/tapet pusher, som endnu engang havde læsset frem med fristende varer til os da vi kom. (se tidligere indlæg her. Det var som en slikbutik fyldt af fristelser, og en kunst at styre sit indkøber-gen, for hvem ville ikke eje det hele. Jeg fik nogle virkelig darlings med hjem. Nogen der skal bruges til produkter til Smuksak, og nogen der skal pynte i det fremtige hjem vi stadig leder efter.





Hver eneste rulle måtte rulles ud og kigges på, og vi blev bare mere og mere begejstrede, jo længere vi kom i vores jagt efter de helt rigtige tapeter.


Her var dem jeg valgte. Nummer 3 fra venstre er min absolute ynglings. Den skal pynte i mit nye hjem på en eller anden måde.

Aftenen og natten stod på tapetleg, pizza, melodigrandprix, chips, sodavand, slik og endnu mere tapetleg. Billederne blev lidt rodet, men de viser da en stemning - tjek selv









Der mangler lige at komme tapet på tagene og kanterne af de sidste, og så er mine huse ellers klar til at komme ned i Smuksak.

Men det må vente lidt. For i morgen er dagen jeg har frygtet længe. Storm skal ind til hans første operation, og skal derfor i fuld narkose. Det bliver den værste dag længe, og nøj hvor ville jeg ønske jeg kunne tage hans plads. Men ikke detro mindre er det nødvendigt for ham. Han har kæmpe mandler og polypper. Det forstyrrer hans nattesøvn meget. Han hoster (sommetider så meget at han kaster op af det) og han springer vejrtrækninger over. Nattesøvnen er så vigtig for de små for, at de udvikler sig i dagligdagen, og derfor er man nød til at gøre noget for, at hjælpe ham af med de gener han har. Men puha hvor får jeg det skidt når jeg tænker på, at den lille mand skal ligges til at sove totalt bange, vågne uden sin mor og far, og have mega ondt efter, at være blevet skåret i næsen og fået dræn i ørerne (mandlerne venter de med at tage til næste gang, og forhåbentlig bliver der ikke en nummer 2 gang)
Men lægerne har talt, og heldigvis er de så professionelle idag.

Læs evt mit indlæg fra tidligere hvor beslutningen skulle tages her

torsdag den 24. januar 2013

Give Away - Vind Bybørn bluser

Efter en overstået eksamen kan jeg endelig finde tid til at dyrke min blog en smule. Jeg har fået mange nye læsere (tusind tak for det) og det skal da belønnes med en give away.
 Du kan nu vinde en Bybørn kløverbluse i en af de 4 farver.

Skriv blot en kommentar om du ønsker til dreng eller pige og hvilken str. 

Jeg har få udsolgte farver i visse str. men da både den brune og gule er unisex finder jeg helt sikkert en, der vil passe til ethvert køn. 

Bluserne går fra str. 62-128, og jeg trækker to vindere. 

Deltagelse forudsætter at du er fast læser af min blog 
(tilmelding kan ske i sidebaren)

1 lod for fast læser 
+ kommentar med størrelse og køn


5 lodder for fast læser 
+ kommentar med størrelse og køn 
+ link med billede på egen blog (brug billedet ovenfor)


mandag den 21. januar 2013

3. og sidste del af eksamen

Det er dagen før dagen, hvor jeg skal op og forsvare mit eksamensprojekt. Normalt ville jeg styrte rundt, kaste rundt med stofprøver, papirudskrifter og alverdens rod, men nu sidder jeg her med en underlig fornemmelse. For kan det virkelig passe, at min tidsplan har holdt? Er grebet lidt af panik, og tænker det må være opgavens indhold der ikke er godt nok. Whatever - det er som det er. På torsdag åbner en hel ny verden sig, hvor jeg skal starte i Minimums designafdeling, og så er det vel i bund og grund ligegyldigt, hvilket tal jeg for af vide i morgen. 
Klar til fremlægning

Idéudviklingen

Moodboards og arbejdstegning



Udkast fra lookbook 





fredag den 18. januar 2013

Afsløring - her er hun

Idag har Line og jeg været ude at skyde et photo shoot. Billederne skal bruges til en lookbook til min eksamen på designstudiet, hvor jeg har arbejdet med inspirationen 
60´erne og et kaffebord.

Billederne blev intet mindre end fantastiske 
- bedøm selv 








 Tusind tak til Line for at lege model 





tirsdag den 15. januar 2013

Stilhed!

Der er noget stille fra mig på bloggen for tiden. Det skyldes evig sygdom og eksamensstress på designstudiet. Men jeg kan ikke lade vær med lige, at vise Jer mit ny-indkøbte stof i form af en genbrugskjole, som Line og jeg købte igår i Genbrugsbutikken "Dengang" som ligger i Graven 24, 8000 Århus C. De havde iøvrigt rigtig meget fedt tøj, så er du til retrotøj, så tag et smut der forbi.





Jeg skal inden tirsdag designe en masse kjoler udfra billeder af et kaffebord. Konstruere og sy en kjole, tage billeder af en model i den. Lave fotocollager, og sætte det hele op i et salgsmateriale. Samtidig med, at jeg skal skaffe mig en praktikplads, være mor, søge bolig, afholde momsdag med Smuksakkerne samt et smut forbi sygehuset med Storm, der skal ind til forundersøgelse inden den
frygtelige operation, jeg tidligere har fortalt Jer om.

Puha - et ugeprogram, men jeg glæder mig som en sindsyg til, at sy dette mega seje stof om, til en 60´er kjole med inspiration fra "farmors kaffebord". Er sikker på den kommer til at klæde Line rigtig godt, som har lovet mig, at agere fotomodel i løbet af ugen. Og hvis I er heldige, mon så ikke resultatet kommer her på bloggen.





søndag den 6. januar 2013

Mit krea-år er skudt i gang

Så kunne jeg vidst om sider finde tid til, at vise lidt, fra den første uge i år 2013. 
Det er et design jeg længe har haft i hovedet, og jeg er intet mindre end fuld tilfreds med resultatet.

Farverige Bybørn nederdele i vintagestof




Nederdelene er i str. 74 - 98 og kommer til salg i butikken i næste uge.

Str. 104-128 ligger pt i tilskæreriet, så de kommer i løbet af Januar.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...