søndag den 30. september 2012

Vattæppe til salg

Vi rydder op og gør plads. Derfor vil der de kommende dage komme lidt ting til salg på bloggen. Bybørn produktionen fylder meget, og med min efterhånden store samling vattæpper må jeg vidst sande at jeg må skille mig af med et enkelt eller to. Valget er faldet på de to sidstindkøbte, snøft, som jeg håber nogle andre vil blive glade for ude i blogland.

se blogindlæg om mine Ingerslev køb her






Blåt tæppe med røde blomster og små hjerter 
300 ,-

Gå til shoppen



Blomstret tæppe i et skønt varmt farvespil
300,-

Gå til shoppen

lørdag den 29. september 2012

Bybørns farver 2012

Jeg arbejder på højtryk med min nye kollektion. Jeg har i øjeblikket studiefri i 2 uger for at lave dette iværksætteri projekt, hvor jeg i stedet for en fiktiv opgave i skolen, arbejder med mit eget projekt, nemlig butik SMUKSAK.


Jeg har travlt med de mange konstruktioner, gradueringer, layout  og mailkorrespondance med trykkeriet, indkøb af varer, prøveopsyninger og meget meget mere. Ikke alt vil jeg røbe her endnu, men I skal dog have en lille forsmag på hvad Bybørn kommer ud med i butikken om ca. 1 1/2 måned. 

Mine indkøb fra min stofleverandør den anden dag. Dette er blot et lille udkast af min bestilling. Der er meget mere på vej.

Som I kan se er Bybørns kollektion ikke så mørkt i farverne om vinteren, da jeg som tidligere nævnt arbejder udfra børnenes farverige verden, og hvad er så mere naturligt, end at lade farverne blomstre i tøj og interiør til de små væsener.





torsdag den 27. september 2012

Nye kjoler til salg i shoppen

Da jeg gik hjemme på barsel med Storm, gik jeg og drømte om at starte mit Bybørn op. En kollektion der skulle tale til børnene med masser af farver, rummelighed og lækre kvalitetsmaterialer. Hver gang vi fik nye varer i stofbutikken, tømte jeg rullerne med de nye lækre varer så jeg stort set fik det hele på rullen. Det var også tilfældet med dette stof - Babyfløjl i et skønt zig zag design. Kjolerne har jeg netop lavet færdige, men da de ikke er en del af den kollektion der skal i butik SMUKSAK, sælger jeg dem nu her i shoppen. Kjolerne er i str. 4-6-8 år.

Klik ind på shoppen hvis du vil eje en af de skønne kjoler















mandag den 24. september 2012

Ramt af mærkevarer feberen

Hvad der kan få en til at sætte vækkeuret til 5.30 for at cykle op i en kæmpe lang kø af mennesker, en mandag morgen, må og kan kun være en hulens masse mærkevarer på tilbud. Jeg ved ikke hvorfor jeg hvert halve år udsætter mig selv for skub i ryggen, utålmodige griske folk der snyder foran, ondt i arme og fingre af at bære på ALT for mange poser og ikke mindst de svedture man må igennem, da man jo var pakket ind i uld, for at kunne holde varmen den halve time man stod i kø inden kaos brød løs. Men ikke destro mindre, så gjorde jeg det igen. Tog til Rivegilde i Salling mandag morgen kl. 6.30. Denne gang med aftalen med mig selv om, kun at gå efter vinterstøvler og tøj til børnene, og det lykkedes. 

Her er hvad jeg kom hjem med -


Okay - jeg er en af dem der hamstre - men hvilken størrelse var det nu lige vi var nået til?


 Lækre brune vinterstøvler til begge drenge fra Bundgaard- 
Normal pris 799,- - Rivegildepris 349 ,-


Til Noah Emil: 
Hummelvest førpris 399,- rivegildepris 199,- 
Kulør hættetrøje 299,- rivegildepris 149,- 
Skjorte (kollektionsprøve) 129,- 
Paul Frank T-shirt 299,- rivegildepris 79,-



Bukser til Noah Emil:
Kulør bukser 399,- rivegildepris 199,-
kollektionsprøve 129,-
Hummel joggingbukser 300,- rivegildepris 150,-

 Og så de første par ens bukser - ja det skulle jo komme. Er spændt på hvad storebror siger til, at have de samme bukser som lillebror
Hummelbukser 300,- rivegildepris 150,-

fredag den 21. september 2012

Så kom det - det efterår!

Sikke et vejr at vågne op til idag, det var hårdt at komme ud af sengen for alle mand, Noah Emil drømte om en fridag, men den gik ikke. Så ud af sengen kom han, og inden længe stod han klar i mormors hjemmestrikkede strømmer klar til at hoppe i regntøj og gummerøjserne og ud i den stillende regn.



Hjemme fra skole og vuggestue igen - begge iført hjemmesko fra Bundgaard. Vi fandt godt nok ud af i morges at Storm var vokset ud af hans henover sommeren, så mor forbi Krutter på vej hjem, så barnet igen kunne matche familien hjemmesko. 



Trip, trap trasko - 3 ud af de nok 10 par vi har nu! Mon der engang skal købes et par røde også!




Bundgaard hjemmesko som da jeg var barn, købt i Krutter til 299,- lidt dyre, men de absolute bedste og fineste :)




 LOVE THEM!



onsdag den 19. september 2012

Raglanbluse med giraffer

Jeg fik aldrig vist Jer hvad jeg fik syet af mine skønne Jersey´er i brun/gule farver fra City Stoffer. Men her er i hvertfald girafferne som blev en fin bluse til Storm. Mønsteret har jeg selv konstrueret med inspiration fra AlbaBaby - dog synes jeg deres modeller er meget smalle og korte i det, så jeg har lavet mine noget bredere. Jeg har brugt Rib i hals - ærmer- forneden og som piping, da jeg synes det er det absolute ynglings til afslutninger. Bluserne bliver at finde i Bybørns vinterkollektion som kommer i butikken når vi åbner. Dog ikke i girafferne, men noget andet fint jersey som jeg ikke vil afsløre endnu. 





Du finder stofferne her 

tirsdag den 18. september 2012

Mit kreative barn

Ja det er ikke for meget jeg får produceret til bloggen for tiden. Det skyldes simpelthen travlhed alle steder. På studiet er jeg i øjeblikket i gang med at lave en skitsebog + salgsmappe med design udfra Edith og Ella,(et retroinspireret mærke) Jeg har arbejdet udfra temaet kolonihave - det skal I nok få at se så snart jeg er lidt længere i processen. Jeg har taget ekstra vagter i stofbutikken for at finansere det, jeg i øjeblikket bruger allermest tid på - nemlig vores nye Butik SMUKSAK og min vinterkollektion fra BYBØRN.

Jeg vil jævnligt opdatere Jer, når jeg får sat gang i produktionen med lidt smagsprøver på, hvad Bybørn egentlig er. Mine mærker til tøjet er tegnet, og er snart på vej i trykken. Den røde tråd i kollektionen er fundet, så nu skal jeg bare i gang. I gang med at konstruere og producere, og nej hvor jeg glæder mig til at se mine tegninger blive en realitet.

Men først står den på butiksmøde i aften så indtil videre må I "nøjes" med min søns kreative verden. Men det er nu heller ikke så lidt endda. Jeg må indrømme at jeg er dybt imponeret over hvor idérig, og legende han er i sine kreative processer. Det starter som regel med én idé, men som han arbejder med det, og fordyber sig, så vælter det frem med sjove fine dimsedutter og opfindelser.
Her er et udpluk af de seneste - Måske det kan inspirere dig til hvad du vil kunne lave med dit barn, uden særlig mange remedier. 


Ispindehus - Malet og pyntet med alverden knapper, pap, og den bløde gummi som han bruger til ALT. Såsom taget som er beklædt med denne skumpap fra Panduro Hobby.


Køleskabsmagnet: Ligeledes lavet af skumpappet, limet direkte fast på en magnet. Jeg synes simpelthen de er så fine, så jeg har bestilt nogle flere i samme stil.



Hårspænder, som jeg har fået, pyntet med forskellige knapper, bånd, og blomster i filt. Som I sikkert kan se på alle Noah Emils kreationer, så er han stor forbruger af sin limpistol. Men jeg giver ham lov til det. Han har respekt for den, og ved godt hvordan han skal passe på, men denne udvikling af et måske kommende talent, er jeg simpelthen nød til at støtte. Så tør du lade dit barn eksperimentere med varm lim, så invester i sådan en, den er guld værd :)





onsdag den 12. september 2012

Efterårsvarer

Så kom efteråret og ihh hvor jeg elsker det. Jeg er helt vild med alt hvad der hører til efteråret. At pakke sig ind i en varm trøje, krybe ned i sofaen med et sy eller strikketøj, hygge indendøre med varme drikke og hjemmebagte boller, lange gåture i skoven og ikke mindst alle de skønne efterårsvarer både i form af stof, men også de færdige styles. Det var så heldigt at faren i morges mente at Storm havde alt for lidt tøj, så jeg derfor faktisk blev bedt om at smutte forbi butikkerne på vej hjem idag. At jeg gik på shopping i latinerkvarteret var vidst ikke det han havde ment, men ikke destro mindre er jeg kommet hjem med de skønneste efterårsvarer fra Krutter.






Bukser fra Krutter 399,-



Bluse med ræve  
raglanærmer og stolpelukning 199,-



Body fra småfolk 199,-


tirsdag den 11. september 2012

SMUK SMUKKERE OG SMUKSAK

Jeg ridder på en bølge af jubel, glæde og ikke mindst spændthed for tiden. For midt i studietravlhed og en masse nye opgaver i stofbutikken, har jeg netop taget springet som selvstændig oveni. Det er noget af en cocktail, men hvilken kreativ og helt fantastisk cocktail. Min kreative verden på mere end fuldtid - kan man ønske sig mere.



Jeg åbner butik SMUKSAK sammen med 7 andre skønne designere om præcis 2 mdr. Butikken kommer til at ligge i latinerkvarteret og bliver fyldt op med skønne sager til dig, dine børn og dit hjem. 

 Bybørn er i fuld gang med at designe nye lækre ting til Jeres unger i form af alt lige fra tøj til ting til værelset. Klik ind på butik SMUKSAK og se hvad jeg og de 7 andre designere har gang i at starte op.

torsdag den 6. september 2012

Pakkeposten har været her igen

Denne gang med et skønt stykke brunt stof med hjerter på + drenge og pige tegnet - Jeg er helt vild med det og ved allerede, hvad det skal bruges til.


Det blå stykke havde jeg i forvejen så det er helt perfekt at jeg nu kan sy pusletasker i begge farver til shoppen.

Ved forudbestilling - send en mail.

Klik på linket for at se den færdige Pusletaske

mandag den 3. september 2012

Sætterkassen har fået nyt liv

Storm fik en stor fin sætterkasse til sit barnedåb. Den var bare så fin, men nu har moren fået sig noget af en tapetsamling og det måtte så gå udover den ellers så fine kasse.


Før mor gik amok med farver og retro tapeter


Efter - og helt klar til at blive hængt op 





søndag den 2. september 2012

Ingerslev marked set fra morens øjne

Idag stod den på marked. Nok mest et ønske fra morens side, men da faren har fået skrabet den grimme influenza til sig, måtte de stakkels bybørn med moren på jagt efter loppeguld. Dette er hvad vi fik med os hjem.





Vattæpper - Jeg kunne virkelig ikke bestemme mig på stedet så kom til at tage begge med hjem. Det ene skal vi selv have, det andet kommer til salg i shoppen. 



Skønne gamle billeder til børneværelset. Der er flere af de to til venstre, så de resterende kommer i shoppen. Den med værktøjet skal Storm selv have. 


Jørgen Clevin bog - den fik Noah Emil, han har allerede ligget på de nye tæpper og læst bogen. 


Dagens bedste fund - Lotuskande fra Cathrineholm. Hvor føler jeg mig bare heldig og i SÅ fin en stand.


Flere billeder, håber der kan blive plads til dem på Storms "værelse" ellers må de gemmes til engang når...
Der er to af hver så det ene sæt kommer i shoppen.


Det fine safari-puslespil vækker minder. Jeg havde det selv som barn, så det måtte med hjem til Storm.


Og Storm gik straks igang med at kigge på hans nye sager.


Ja rammerne kan bruges på mange måder - måske han lige er en smule for lille til det endnu.

Århus festuge set med børneøjne

 Denne weekend har stået på ren hygge. Lørdag mødtes bybørnene med de to kusiner, onkel og mormor. Den stod på festuge i børnenes tegn. Desværre var der ikke super meget for børn, så det blev mest til en gåtur rundt i byen. På Store Torv gjorde vi stop ved et kæmpe stillads der var sat kridttavler på, og børnene satte deres signatur og pyntede lidt på den i forvejen så flotte væg.






Vi gik op i Frederiks Allé. Den var spærret af og der var bygget en kæmpe grøn park. Her fandt vi "Vulkanen" som børnene havde det ret sjovt med. Den sprøjtede med vand når den gik i udbrud, og de søde børn blev lige overraskede hver gang.





Vi sluttede dagen af med pastasalat fra Chick-inn, som vi tog med os ned på en trappesten ved Store Torv så vi kunne sidde lige midt i bystemningen og takke af for en dejlig dag.




Storm deler gerne sit flute med hans søde kusine Vilma.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...